100% MAATWERK

IN BELGIƋ GEPRODUCEERD

5 JAAR GARANTIE

Open kleerkast online ontwerpen

Steeds meer mensen willen een open kleerkast online ontwerpen. Dat hoeft niet te verbazen. Met een open kleerkast breng je met je garderobe kleur en leven in de slaapkamer en bovendien kan je overal eenvoudig bij. Een schoonmaakfetisj is niet vereist, maar je moet natuurlijk wel voldoende ordelijk zijn om alles meteen opnieuw netjes op te bergen.

Benieuwd of we je nieuwe kast kunnen maken?

Een open kleerkast op maat online ontwerpen

Wil je een open kleerkast online ontwerpen? Dan zijn er wel een aantal zaken waaraan je moet denken voor je begint aan het ontwerp van je kast op maat. Het wordt al snel een warboeltje en daarom denk je maar beter goed na over hoe je alles gaat opbergen. Heb je bijvoorbeeld al plastic bakjes voor je sokken? Dan moeten ze ook wel passen. Maar ook legplanken en hangers zullen elkaar af moeten wisselen. Een mooie open kleerkast moet er per slot van rekening zowel gestructureerd als dynamisch uitzien. Bekijk eerst onze meet- en montage-instructies. Nadien kan je de gegevens eenvoudig toevoegen in onze kastenconfigurator.

Vraag om advies bij je kleurkeuze

Ga nu nog niet meteen je open kleerkast online ontwerpen, maar denk eerst even na over de basiskleur. Over het algemeen wordt een neutrale basiskleur aanbevolen omdat je kleding de kleur brengt in de kast. Bij ons kan je niet alleen je open kleerkast online ontwerpen, maar kan je ook kleurstalen aanvragen. Zo weet je zeker dat het helemaal past bij je kleurrijke garderobe. Vraag vandaag nog 3 gratis stalen aan via het contactformulier of bel naar 050 605 401. Ook als advies wenst bij het online ontwerpen van je dressing reken je op Woodiy.