100% MAATWERK

IN BELGIË GEPRODUCEERD

5 JAAR GARANTIE

Kastdeuren op maat

Ben je op zoek naar opbergruimte met unieke kastdeuren die op maat gemaakt worden volgens jouw wensen? Bij Woodiy zorgen we ervoor dat jij optimaal gebruikmaakt van de beschikbare ruimte. Geef jouw wensen aan ons door, dan gaan we direct aan de slag met het ontwerp van je dromen.

Benieuwd of we je nieuwe kast kunnen maken?

Wat voor keuzes heb je bij het ontwerpen van kastdeuren op maat?

Wanneer je bijvoorbeeld wandkasten op maat wilt laten maken, dan moeten de kastdeuren natuurlijk precies de juiste afmetingen hebben. Met onze handige configurator krijg jij de juiste aanwijzingen om de afmetingen op te nemen, zodat alles perfect past in de ruimte. De openslaande kastdeuren worden dan op maat gemaakt en hebben een naadloze aansluiting. Je hebt keuze uit 9 kleuren voor de openslaande kastdeuren en er zijn 11 verschillende configuraties omtrent de handvaten. Zo is het ‘push to open’-systeem erg populair geworden.

Vraag gratis stalen aan en maak je keuze

Ben je nog in de oriënterende fase en wil je graag meer informatie over de kastdeuren die Woodiy op maat voor jou kan maken? Vraag dan 3 gratis kleurstalen aan om jouw keuze te maken. Op deze manier ontdek je direct of de kleur binnen je interieur past en voldoet aan al jouw wensen en ben je zeker van een kast op maat. Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over een dressoir op maat? Contacteer ons dan door te bellen naar 050 605 401.