100% MAATWERK

IN BELGIƋ GEPRODUCEERD

5 JAAR GARANTIE

Kast op maat online bestellen

Bij Woodiy kan je eenvoudig een kast op maat online bestellen. Dankzij onze handige visuele tool is een maatkast online bestellen net zo eenvoudig als in de winkel. En omdat wij ook gratis stalen toezenden, is de keuze nog eenvoudiger en kan je meteen nagaan hoe het zich verhoudt ten opzichte van de rest van het interieur.

Benieuwd of we je nieuwe kast kunnen maken?

Kast | Woodiy
Wandkast | Woodiy

Stap voor stap een kast op maat online bestellen

Wij hebben een krachtige configurator gemaakt waarmee je stap voor stap je kast op maat online kan bestellen. Zo kan je bijvoorbeeld een open kleerkast online ontwerpen. Het is daarbij alvast heel belangrijk dat alles goed wordt opgemeten. Daarom is er op deze website een uitgebreide sectie met meetadvies weergegeven. Dit meetadvies is heel concreet en is afgestemd op diverse situaties. Qua kastsecties heb je dan weer een optimale vrijheid, net zoals dat ook voor de afwerking het geval is. Dankzij onze gratis stalen is het wel extra eenvoudig om de binnen- of buitenafwerking op de rest van de ruimte of woning af te stemmen.

Maatkasten online bestellen en snel thuis geleverd

Wanneer je je kast op maat online bestelt, gaan we in ons eigen atelier voor jou aan de slag. Hier maken we de maatkasten op maat van jouw wensen en conform de doorgegeven configuraties. Deze maatkasten worden compact en stevig verpakt en worden vervolgens naar de klant toegezonden. Alle maatkasten zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te monteren zijn. De bijhorende instructies zijn ook op onze website terug te vinden. Deze eenvoud doet echter geen afbreuk aan de kwaliteit, waardoor we gewoon een ongecompliceerde garantie van 5 jaar toekennen op elke kast op maat die online is besteld.

Vraag om hulp bij het online bestellen van maatkasten

Onze vakmensen staan voor je klaar als je hulp nodig hebt bij het online bestellen van maatkasten. Ze leggen je graag het een en ander uit en ze adviseren je over de verschillende keuzes. Wil je kastdeuren op maat? Ben je nog op zoek naar inbouwkasten op maat? Wij helpen je waar nodig! Contacteer vandaag nog het Woodiy-team via 050 605 401.