100% MAATWERK

IN BELGIË GEPRODUCEERD

5 JAAR GARANTIE

Inbouwkasten op maat

Onze inbouwkasten op maat zijn perfect om tussen twee muren in te bouwen. We bieden zelfs deskundige oplossingen aan om inbouwkasten op maat te plaatsen tussen muren met schuine hoeken. Dankzij deze ingebouwde kasten maak je optimaal gebruik van de ruimte die er beschikbaar is. Bovendien zijn er altijd verschillende opties mogelijk en kies je zelf hoe de ingebouwde kasten moeten worden opgebouwd. Zo krijg je altijd de indeling die jij voor ogen hebt.

Benieuwd of we je nieuwe kast kunnen maken?

Wandkast | Woodiy

Inbouwkasten op maat en alles correct opmeten voor perfecte ingebouwde kasten

Maak altijd gebruik van onze opmeethandleiding om in ieder geval de juiste afmetingen aan ons door te geven voor de ingebouwde kasten die je op maat wilt laten realiseren. Dit is belangrijk omdat inbouwkasten op maat altijd nog een beetje ruimte nodig hebben om ze probleemloos te monteren. Over het algemeen volstaat het om op drie verschillende punten de afmetingen op te nemen. Mocht je verschillende afmetingen zien, dan kies je altijd de kleinste afmeting. Zorg er wel voor dat de afmetingen waterpas worden opgenomen, zodat de ingebouwde kasten perfect op maat worden gerealiseerd. Dankzij onze tool kan je vlot je inbouwkasten of bijvoorbeeld een open kleerkast online ontwerpen.

Vraag ons om hulp voor het realiseren van ingebouwde kasten op maat

Standaard gebruiken we voor inbouwkasten altijd een onderste plint van 10 centimeter. Wanneer dit wenselijk is, kan er ook gekozen worden voor een hogere of lagere plint op maat voor jouw ingebouwde kasten. Dit kan niet in de configurator worden ingegeven, maar soortgelijke verzoeken kunnen wel steeds in de laatste stap van het bestelproces worden doorgegeven. Voor andere verzoekjes omtrent jouw ingebouwde kasten op maat raden we aan om dit met een van onze deskundige medewerkers te bespreken. Contacteer ons voor een bestelling via 050 605 401. Heb je je keuze gemaakt? Bestel je kast op maat online!