Atelier & machinepark

Onze kwaliteitsgarantie

Onze kasten zijn vervaardigd in eigen atelier daardoor kan Woodiy beter inspelen op de kwaliteit van ons product en op de vraag van maatwerk. Al jaren streven wij er na om ons product op de modernste manier te produceren met het oog op perfectie.

Ons machinepark is computergestuurd en werkt uiterst nauwkeurig. Wij gebruiken 1 mm abs zodat met een mooi afgewerkt front krijgt. De niet zichtbare delen worden afgeboord met een blindkant.

In ons atelier wordt enkel gewerkt met hoogwaardige melamine platen met een densiteit van 680 (druk waar een plaat mee wordt geperst). De dikte van de kasten en deuren zijn 18 mm, onze ruggen zijn 8 mm. Deze verbindingstechnieken worden enkel gebruikt door professionals, waardoor elke kast mooi in elkaar past. De scharnieren zijn van het merk Hettich en zijn 3 dimensionaal regelbaar en softclose, deze worden op elke deur gemonteeerd met een opkliktechniek, vijzen is hierbij overbodig.

Softclose: dit zorgt er voor dat een deur geleidelijk aan dichtvalt en niet met een klap
Kast lades: De lades zijn van het merk Hettich deze zijn 3 demensionaal regelbaar en softclose. Dankzij softclose valt een lade valt mooi dicht en de  geladen goederen blijven beter op hun plaats liggen.
Klederliften: De klederliften zijn van het merk kesseböhmer en zijn van uiterst degelijke kwaliteit. De klederliften ogen mooi en stijlvol.

Ons atelier

T-Design heeft jarenlang ervaring bij het ontwerpen en realiseren van keukens , totaalinrichtingen of renovatieprojecten. Dankzij een volwaardig atelier met hoogtechnologisch machinepark kan elke maatkast met de nodige zorg en detail gerealiseerd worden. Elk resultaat is een staaltje van vakmanschap, functionaliteit en esthetiek!

Voor meer informatie over onze totaalprojecten kan je terecht op:
www.tdesignknokke.be

Bestel gratis 3 stalen om eenvoudig de binnen- en buitenafwerking van uw kast te bepalen.

5 Jaar garantie

Snel en ongecompliceerd inclusief inruillevering. Lees meer over onze kwaliteitsgarantie.

Belgische kwaliteit

Wij hebben er bewust voor gekozen om alle meubels in ons eigen atelier te produceren. Lees meer over ons machinepark.

Woodiy is een onderdeel van T-Design en staat garant voor hoogwaardige kasten op maat, aan een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Elke maatkast wordt verwezelijkt in het hoogtechnologisch machine park van T-Design Knokke.
www.tdesignknokke.be